Uslovi korišćenja

MOLIMO PROČITAJTE USLOVE KORIŠĆNJA VEOMA PAŽLJIVO PRE NEGO ŠTO KRENETE DA KORISTITE ILI PRISTUPATE BILO KOJOJ STRANICI NA OVOM SAJTU.

Korišćenjem ovog sajta ili njegovom pristupu prihvatate sledeća pravila i uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa uslovima molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

 Uslovi kupovine

U našoj online prodavnici mogu kupovati samo PRAVNA LICA – FIRME registrovane u Agenciji za privredne registre Srbije sa važećim PIB-om.

Cene u online prodavnici su informativnog karaktera, konačne cene dobijate u profakturi-ponudi , koja važi na dan izdavanja.

Da bi postali naš klijent morate nam dostaviti:

 1. AVANSNA UPLATA
  • ID podatke
  • PEPDV potvrdu (ukoliko ste u sistemu PDV-a)
  • Rešenje o PIB-u i rešenje o registraciji (ukoliko niste u sistemu PDV-a)
 2. ODLOŽENO PLAĆANJE – (ukoliko se odobri mogućnost odloženog plaćanja)
  • ID podatke
  • PEPDV potvrdu (ukoliko ste u sistemu PDV-a)
  • Rešenje o PIB-u i rešenje o registraciji (ukoliko niste u sistemu PDV-a)
  • Kopiju Kartona Deponovanih potpisa
  • OP obrazac
  • Dve pravilno potpisane i overene blanko menice
  • Menično ovlašćenje

 Plaćanje

Preduzeće BRIOKON d.o.o je registrovano kao veleprodaja i kao takva može poslovati samo sa PRAVNIM LICIMA. Plaćanje je ISKLJUČIVO u dinarima preko poslovnog računa.

SVE CENE NA NAŠEM SAJTU SU BEZ URAČUNATOG PDV-a, BEZ CENE UŠTAMPAVANJA (osim za artikle gde je uštampavanje naznačeno) i BEZ CENE DOSTAVE!

 Dostava

Artikli bez štampe:

Robu isporučujemo po prijemu uplate u najkraćem mogućem roku direktno (Beograd) ili kurirskom službom (unutrašnjost i prigradska naselja) o trošku kupca ukoliko nije drugačije dogovoreno. Molimo da tačno navedete podatke u FORMULARU kako ne bi snosili i troškove dostave na pogrešnu adresu tj troškove pokušane dostave.

Artikli sa štampom:

Rrobu isporučujemo po prijemu uplate u najkraćem mogućem roku direktno (Beograd) ili kurirskom službom (unutrašnjost) o trošku kupca ukoliko nije drugačije dogovoreno. Molimo da tačno navedete podatke u FORMULARU kako ne bi snosili i troškove dostave na pogrešnu adresu tj troškove pokušane dostave.

 Cena dostave

 • Beograd – za isnose preko 10.000 RSD (bez PDV-a) je besplatna dostava
 • Beograd – za isnose ispod 10.000 RSD (bez PDV-a) dostava se naplaćuje 500 RSD (bez PDV-a)
 • Unutrašnjost i prigradska naselja – kurirskom službom o trošku kupca

NAPOMENA:
Dostava robe na adresu ne podrazumeva dostavu na spratove ukoliko lift ne postoji ili nije u funciji. U tom slučaju se dostava vrši do ulaza u zgradu.

 Reklamacije

Artikli bez štampe:

Prilikom prijema proizvoda, molimo Vas da pregledate njihovu ispravnost i da odmah uložite reklamaciju, odnosno vratite ostećeni ili neispravni proizvod, a najkasnije 8 dana od dana prijema robe. Proizvod se može vratiti samo U ORIGINALNOM i NEOŠTEĆENOM PAKOVANJU. Troškove vraćanja proizvoda snosite Vi, a proizvod Vam može biti zamenjen ili Vam se vraća uplata.

 Uslovi pristupa

World Wide Web strane (“Site”) su vlasništvo BRIOKON d.o.o. , preduzeća registrovanog po zakonima Srbije i čije je sedište Novi Beograd, Milutina Milankovića 132/21.

1. Intelektualna svojina

Svi materijali sa ovih stranica su intelektualna svojina preduzeća BRIOKON d.o.o. ( osim delova teksta i slika koji su preuzeti sa drugih stranica) i vlasništvo su njihovih zakonitih vlasnika . Ovi materijali se ne mogu kopirati ili umnožavati; snimite potrebni materijal do one mere do koje je to potrebno da biste mogli da ih pregledate on-line. Svaka redistribucija, retransmisija, re-publikacija ili komercijalna eksploatacija sadržaja na ovom websajtu je izričito zabranjena bez pismenog odobrenja firme BRIOKON d.o.o. Premda, radi lične upotrebe, možete da odštampate potrebne dokumente sa ovih Web stranica. Isto tako, BRIOKON d.o.o. Vam može s vremena na vreme omogućiti da download Wallpaper, Screen Savers i druge pogodnosti sa Web stranica. Ovi procesi su regulisani internim uslovima korišćenja.

 Sadržaj i hyperlinkovi

Ovaj websajt može da sadrži hyperlinkove za posredničke websajtove i ti sajtovi su sami odgovorni za te nezavisne posredničke sajtove. Njihova upotreba je vaš lični rizik. “BRIOKON” nema kontrolu nad sadržajem ili polisama takvih posrednika i nismo odgovorni za (niti pod bilo kojim okolnostima možemo biti odgovorni) sadržaj, ispravnost ili pouzdanost bilo kojeg websajta koji je hyperlinkovan na naš sajt. Oni koji odluče da pristupe informacijama sa ovih sajtova (uključujući sve informacije koje se pojavljuju na bilo kojem hyperlinku) su jedini odgovorni za podobnost takvih informacija.

“BRIOKON” izričito zabranjuje neovlašćenu upotrebu svog logoa, pečata ili drugih grafičkih oznaka.

 Ispravnost informacija

Informacije na ovoj Web stranici su namenjene u promotivne svrhe i ne odnose se na druge nadležnosti. BRIOKON d.o.o. će nastojati da do razumne mere osigura ispravnost i redovno ažuriranje sadržaja ovih Web stranica. Ipak, BRIOKON d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vreme izmeni sadržaj stranica.

Takodje, NE TREBA SE OSLANJATI NA BILO KOJI OD PODATAKA NAVEDENIH NA OVIM WEB STRANICAMA I BRIOKON d.o.o. ISKLJUČUJE U NAJVEĆOJ MOGUĆOJ MERI PREDVIĐENOJ ZAKONOM BILO KAKVU ODGOVORNOST PROISTEKLU IZ PRETHODNO NAVEDENOG. BRIOKON d.o.o. TAKOĐE ISKLJUČUJE U NAJVEĆOJ MOGUĆOJ MERI PREDVIĐENOJ ZAKONOM BILO KAKVU ODGOVORNOST PROISTEKLU IZ VAŠEG PRISTUPA I KORIŠĆENJA OVIH WEB STRANICA.

 Polisa privatnosti

“BRIOKON” d.o.o. se obavezuje da ce čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u “BRIOKON” d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.