DOSTAVA

PREUZIMANJE ROBE

Poručenu robu robu možete preuzeti u našem magacinu na adresi firme tek po evidentiranju uplate i dobijanju naše poruke da je roba spremna za Vas.
Roba se doprema iz centralnog magacina skoro svakog radnog dana tako da je rok pripreme robe za preuzimanje kratak.

DOSTAVA ROBE NAŠIM VOZILOM

Poručenu robu možemo direktno isporučiti na Vašu adresu u Beogradu ( nije uključena okolina i prigradska naselja ) u najkraćem mogućem roku. Isporuka je moguća samo do komitenata koji imaju adekvatan prilaz i parking za naše vozilo kao i neometano kretanje transportnih kolica za dostavu do mesta dostave ( kancelarija, magacin …).
Ako dostavno vozilo trebamo da ostavimo na ulici sa upaljenim migavcima ili da tražimo parking mesto na XXX metara od adrese isporuke, dostava našim vozilom nije moguća, kazne su ogromne. Tada šaljemo robu kurirskom službom o Vašem trošku a o tome detaljnije pogledajte u tekstu ispod DOSTAVA ROBE KURIRSKOM SLUŽBOM.
Ako pak i imate obezbeđeno parking mesto za naše vozilo a kretanje transportnih kolica je otežano ili nije moguće ( stepenice bez rampe za kolica, lift ne postoji ili nije u funciji … ) isporuka je moguća ako robu preuzimate na parking mestu i sami nosite do odredišta ili se dodatno naplaćuje ako mi nosimo na ruke i to od 200rsd+PDV po paketu zavisno od udaljenosti odredišta i stepena težine dostave.
Često se dešava da se adresa sa fakture ( adresa sedišta ) razlikuje od adrese na koju treba da se dostavi roba.
Ako nam pravovremeno ne dostavite tačne podatke isporuke pismenim putem – mejlom i mi dostavimo ili pošaljemo brzom poštom na “ POGREŠNU ADRESU “ troškovi pokušaja dostave idu na Vaš teret.

DOSTAVA ROBE KURIRSKOM SLUŽBOM

Poručenu robu možemo poslati AKS ili BEX kuriskom službom na Vašu adresu o Vašem trošku u najkraćem mogućem roku.
Potrebno je da nam pravovremeno dostavite tačne podatke isporuke pismenim putem – mejlom kako ne bi snosili troškove dostave na pogrešnu adresu tj troškove pokušane dostave.
Ukoliko želite da pošaljemo drugom kurirskom službom potrebno je da to Vi uradite direktno, da Vi organizujete tj pozovete i date nalog gde da preuzmu pakete i gde da ih dostave o Vašem trošku.
Nama nije teško da pozovemo druge kuriske službe da dođu ali obično ne dođu istog ili narednog dana pa se isporuka vremenski produži gde teret krivice obično pada na nas a mi ne možemo da utičemo na zaposlene osobe drugih firmi. AKS ili BEX kuriske službe nam je blizu pa i ako kurir ne dođe mi odnesemo kod njih.
Vreme isporuke kurirskih službi po prijemu paketa može da varira, svakako ne zavisi od nas. Obično je jedan radni dan al se desi i da privremeno zagube paket, zature u magacinu ili odnesu na pogrešnu adresu … rade živi ljudi. Treba da imate na umu i da se ne dostavlja roba u svim mestima svaki dan, npr jedna kurirska služba dva puta nedeljno vozi na Kopaonik u letnjoj sezoni itd itd. Jedinu informaciju koju mi možemo da damo je broj pošiljke pa da Vi proveravate status pošiljke preko njihove aplikacije ili u dispičerskom centru kurirske službe.
Takođe mi ne možemo da utičemo da li će kurir kurirske službe u Vašem rejonu doneti pakete do vrata, do parkinga ili tražiti od Vas da ih negde preuzmete. Reklamacije o radu kurirske službe uputite direktno kurirskoj službi, mi smo tu bespomoćni.

CENA DOSTAVE

Beograd – za iznos fakture ispod 12.000rsd + PDV cena dostave je 400rsd+pdv po paketu
Beograd – za iznos fakture preko 12.000rsd + PDV cena dostave je besplatna ukoliko je moguća neometana dostava ( pogledajte iznad tekst DOSTAVA ROBE NAŠIM VOZILOM ).
Unutrašnjost i okolina Beograda, Srbija – robu šaljemo kurirskom službom AKS ili BEX o Vašem trošku ili željenom kuriskom službom koju Vi organizujete ( pogledajte iznad tekst DOSTAVA ROBE KURIRSKOM SLUŽBOM ).